Regressziós hipnózis a gyakorlatban – reinkarnációs terápia: AnaLog elme I. – reinkarnáció könyv –

AnaLog elme I-500

Ez a könyv reinkarnációs terápia, és a regressziós hipnózis gyakorlati alkalmazásáról szól. Igaz, eléggé rendhagyó módon. A célja nem az, hogy bebizonyítsam vele, hogy van-e, vagy nincs reinkarnáció, hogyan működik, hányszor élünk, stb. Erre született könyv már bőven. A célja az, hogy átadjam, hogy mennyire egyszerű  regressziós hipnózis során reinkarnációs történeteket alkotni, és azokkal problémákat megoldani. Az AnaLog elme I. olyan könyv, ami kimondottan a szkeptikusok számára készült, és a reinkarnációs képek létrehozásáról, és gyakorlatban történő alkalmazásáról szól. 

Mivel korábban magam sem tudtam reinkarnációs történeteket alkotni, ezért pontosan tudom, hogy mi áll ennek az útjában, ha esetleg azt hiszed, hogy nem vagy képes rá. Az, hogy nem tudod, hogy mit, miért, és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy sikerüljön. Vagy nem tudod, vagy rosszul tudod. Vannak emberek, akiknek spontán sikerül, és vannak, akiknek nem. Az előbbi csoportba tartozóknak gyakorlatilag mindegy, hogy mit tudnak, vagy hisznek, mert képesek rá. Az utóbbiaknak viszont nem. Én is ilyen vagyok. Nekünk megfelelő információkra van szükségünk ahhoz, hogy képessé váljunk reinkarnációs történetek alkotására. Ez a könyv ezeket az információkat foglalja össze esettanulmányok segítségével, gyakorlati példákon keresztül.

Regressziós hipnózis, vagy reinkarnációs utazás?

A reinkarnációs utazás a regressziós hipnózis egyik változata. A regressziós hipnózis során lehet dolgozni olyan képekkel, amelyek a jelenlegi életedben történt eseményekhez kapcsolódnak, azokról szólnak, és olyanokkal is, amelyek nem. Utóbbiak a reinkarnációs utazás témakörébe tartoznak. A könyvben  egy kivételtől eltekintve csak reinkarnációs utaztatások során felbukkant történetek vannak feldolgozva.

 

Itt beleolvashatsz a könyvbe

 

 

Megrendelés, és információk

 

Olvasói vélemények