Önbizalomhiány megoldása hipnózissal

Onbizalomhiany

Az önbizalomhiány manapság az egyik legelterjedtebb probléma. Szinte alig találni  bárkit, aki vagy az önbizalomhiánnyal, vagy bizalmatlansággal ne küzdene legalább az élete egy szakaszában.

Az önbizalomhiány azért ennyire elterjedt, mert a hátterében sok más jellegű megoldatlan probléma állhat. Minél hosszabb ideig nem oldasz meg egy konfliktust, problémát az életedben, annál valószínűbb, hogy az önbizalmad jelentősen meg fog csappanni. Ez azért van így, mert az az elvárás alakult ki benned, hogy megoldd.

Az önbizalomhiány kialakulásának a hátterében pedig éppen az elvárásoknak való megfelelés áll. Tulajdonképpen mindegy, hogy mások, vagy önmagad elvárásainak akarsz megfelelni, mert, ha nem sikerül, annak mindenképpen önbizalomhiány az eredménye. Márpedig, aki elvárásoknak akar megfelelni, az előbb-utóbb szinte biztosan kudarcot fog vallani.

Nem érdemes azonban elkeseredned, ha ez történt veled!

Egyrészt azért, mert – bár tudom, hogy ez téged nem tesz boldoggá, de – minden ember ugyanezen az úton halad, így előbb, vagy utóbb meg kell küzdenie ezzel a démonnal. Legfeljebb nem tudsz róla, mert mindenki igyekszik titkolni.

Másrészt pedig azért, mert az önbizalomhiány megoldása hipnózissal nagyon könnyen és gyorsan zajlik. Tulajdonképpen ez az első jele a változásnak, amit mindenki megtapasztal.

A Hipnózis Centrumban alkalmazott technika segítségével először megoldjuk az elvárásoknak való megfelelés kérdését, másodszor pedig azt a problémát is, ami a hátterében meghúzódik. 

Egy-két példa, a mindennapok problémái közül, melyek ide vezethetnek:

  • megígérted másoknak, vagy megfogadtad magadnak, hogy leszoksz a dohányzásról, de nem sikerül
  • le akarsz fogyni, de hasztalan próbálkozol
  • kiderült, hogy a párod kifelé kacsintgat a kapcsolatból és nem tudod, hogy mitévő légy
  • nem tudsz lazítani, táncolni buliban, ami ráadásul szorongást is okoz
  • váratlanul kirúgtak a munkahelyedről, pedig semmi jelét nem adták, hogy elégedetlenek lennének veled, és most ráadásul elhelyezkedni sem tudsz, stb.

Az önbizalomhiány hipnózis segítségével gyorsan és hatékonyan felszámolható. Már az első, de legfeljebb a második találkozó jelentős javulást eredményez.

Ezt olvastad már?

Lámpaláz kezelése hipnózissal

Önbizalomhiány okai és kialakulása

 

Loos-Balazs

 

További információk

és kapcsolat.

 

 

 

Visszajelzés a technika hatékonyságával kapcsolatban:

 

Onbizalomhiany-hipnozis_03 

 

 

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook