Szakmai pályafutásom

Alapvetően racionálisan gondolkodó embernek tartom magam. Ez meghatározta hajdan pályaválasztásomat, és gondolkodásomat pedig mind a mai napig.

1969-ben születtem Budapesten. Első diplomámat a Gödöllői Agrártudományi Egyetem (ma SZIE) gépészmérnöki karán vettem át 1994-ben. Elsősorban az ott elsajátítható gondolkodásmód, és nem a gépészet érdekelt. Néhány hónap munka után kiutaztam egy évre az Amerikai Egyesült Államokba, ahol többek között alkalmazott közgazdaságtant tanultam a minnesotai egyetemen (University of Minnesota). Miután hazatértem, előbb a Philips Magyarország Kft-nél voltam termékmenedzser, majd 3 év múlva elhelyezkedtem a Samsung Electronics ZRt-nél marketingvezetőként, ahol 5 évet töltöttem el.

Az érdeklődésem 2001 kezdett megváltozni, úgyhogy először asztrológiát tanultam, és coachinggal kezdtem foglalkozni. Munkám során azt tapasztaltam, hogy hiába találjuk meg a megoldást egy adott problémára, a klienseim számára ez távolról sem jelenti azt, hogy valóban lépnek is.  Az igazi problémát azok az érzelmek jelentik, melyek mélyen a tudatalattiban vannak. Változni csak úgy lehet, ha az érzelmeket változtatjuk, anélkül lehetetlen. Ezért elkezdtem keresni azt az eszközt, mely alkalmas arra, hogy közvetlenül a tudatalattiban oldjuk meg a problémát.

A számos manapság elterjedt, és egyre szélesebb körben ismertté váló módszer közül tanulmányoztam a coachingot, családállítást, a pránát, pszichodrámát, különféle pszichológiai irányzatokat, az agykontrollt és az NLP-t. Végül jelentkeztem hipnózistanfolyamra, mert reméltem, hogy ott megoldódik ez a kérdés, és megtalálom, amit keresek. Így történt. További tanfolyamokon vettem részt, és hipnózissal kezdtem dolgozni 2010 nyarán. Szakmai tudásom alapjait előbb Marton Ildikó és Dr. Marton Viktor, majd később Kun J. Attila által szervezett és vezetett tanfolyamokon sajátítottam el. Hálás vagyok és köszönettel tartozom mindhárom mesterem szakmai, és emberi hozzáállásáért, mellyel pályafutásom kezdetén segítettek!

A tanfolyamok elvégzése után tagja lettem a Komplementer Hipnózis Egyesületnek, mely hazai, és a National Guild of Hypnotists szervezetének, mely nemzetközi keretek között működik. Mivel a hipnózis szakterületének modern, és gyorsan fejlődő irányzatát képviselem, ezért folyamatosan képzem magam, hogy az új áramlatokkal, és nézetekkel megismerkedhessek.

 

Néhány okmány másolata, az ide vonatkozó végzettségekről és tagságokról…

 

Member of

National Guild of Hypnotists

NGH_800-600 
NLP Practitioner  NLP practitioner_800-620
 Advanced Clinical Hypnotherapist  Advanced Clinical Hypnotherapy_800-603
 ngh  khe

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook