Reinkarnációs terápia a Hipnózis Centrumban

Reinkarnációs terápia a Hipnózis CentrumbanAmikor annak idején hipnózist tanultam, nagyon érdekelt a reinkarnációs terápia. Egy idő után úgy döntöttem, hogy elmegyek egy szakemberhez, hogy segítsen megtapasztalni, hogy milyen lehet. Sajnos nem járt sikerrel. Elmentem másodszor is, hátha akkor sikerül, de nem így lett. Meglehetősen csalódott voltam. Nem értettem, hogy miért nem képes egy szakember reinkarnációs terápiát lefolytatni nálam, ha ugyanerre másokkal képes? Most akkor ért hozzá, vagy nem?
Ő értett hozzá. Én nem értettem. Egyáltalán nem értettem azt, hogy mi ez, hogyan lehet létrehozni, mi történik közben, mit kell vele kezdeni, stb. Ráadásul a munkámban is akadályozott, mert hogyan vezessek le reinkarnációs terápiát másoknál, ha én magam nem éltem át és így fogalmam sincs, hogy milyen élmény lehet?

Végül az egyik ismerősöm segített rajtam. Ő is kíváncsi volt, de nem bízott senkiben, így nem tudta kipróbálni. Megbeszéltük, amit egyáltalán tudtunk a témával kapcsolatban, és belevágtunk. Elmondtam neki a tanfolyamon tanult bevezető szöveget és vártam, hogy mi fog történni.  Egyszer csak elkezdett mesélni egy történetet kb. a XVIII. század végéről. Nagyon érdekes volt.

Ezután hosszabb ideig mindenkinél reinkarnációs terápiával dolgoztam, aki csak engedte. Tudni akartam, hogy mi ez, hogyan működik és mire lehet használni? Végül megtudtam, amit akartam és ma már csak akkor alkalmazom, amikor erre van szükség, vagy valaki kifejezetten kéri.

A reinkarnációs terápia rendkívül hatékony eszköz, de van egy akadálya az alkalmazásának, amivel rendszeresen találkozom a munkám során. Az, hogy még akik külön kérik és szeretnék, hogy ezzel a technikával dolgozzunk, sem értik pontosan, hogy mi áll a hátterében és hogyan működik. Sokan félnek is tőle, amin nem is csodálkozom, mert éppen eleget riogatják vele az embereket.

Miután évek óta dolgozom vele úgy látom, hogy bárki képes reinkarnációs képeket létrehozni és velük problémákat megoldani. Feltéve, hogy tudja, hogy mit kell tennie hozzá. Éppen úgy, mint mondjuk a kerékpározás esetében. Illetve majdnem úgy, mert én még olyan emberről nem hallottam, aki anélkül tudott volna kerékpározni, hogy előtte megtanulta és begyakorolta volna, viszont rengeteg emberrel volt dolgom, akiknek fogalmuk sem volt a reinkarnációs terápiáról, és mégis remekül működött náluk. A kerékpározást először meg kell tanulni, de a reinkarnációs képek alkotását nem feltétlenül. Van, akinek spontán módon is sikerül és van, akinek előbb meg kell értenie, hogy hogyan zajlik és miről szól a folyamat. Én ebbe az utóbbi csoportba tartozom. Egy dologban azonban egészen biztos vagyok. Abban, hogy kivétel nélkül mindenki képes rá, aki ép elmével rendelkezik. 

Nem egyszer előfordult velem, hogy azzal keresett meg valaki, hogy ő már több hipnózissal is foglalkozó szakembernél járt, de mindenki kudarcot vallott vele. Általában azzal küldték el, hogy miután elképzeltettek vele egy citromot és nem csorgott a nyála, akkor őt nem, vagy csak nagyon nehezen lehet hipnotizálni. Én úgy gondolom, hogy aki hozzám fordul nem azért jön, hogy tesztelgessem rajta egy képzeletbeli citrom által kiváltott testi reakciókat. Ha nem csorog a nyála, akkor valószínűleg szeret racionálisan gondolkodni és mindent megérteni, vagyis nem hagyja, hogy csak úgy ide-oda rángassák az érzelmei. Ez nem azt jelenti, hogy képtelen a reinkarnációs terápiára, csak azt, hogy előbb meg kell értenie, hogy mit és miért kell tennie, valamint azt is, hogy mire számítson és majd csak ezt követően fogja megtenni. Ha nem tud reinkarnációs képeket alkotni, akkor vagy egyáltalán nincsenek, vagy tévesek az információi a folyamat lényegével kapcsolatban. Miután megérti, hogy mit kell tennie, könnyedén létrehozhat és megfigyelhet akár több egymáshoz kapcsolódó élet történetet is. Az igazi feladat egyébként sem a reinkarnációs képalkotás, hanem a velük való probléma megoldás.

Hogy melyik típusba tartozol, az mindegy. Tőlem így is, úgy is minden információt meg fogsz kapni ahhoz, hogy reinkarnációs képeket alkothass. A reinkarnációs terápia során egyfelől bizonyára nagyon érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról, de ami ennél fontosabb, hogy közben észrevétlenül megoldod a problémádat. Az is lehet, hogy úgy gondolod, hogy nincs is problémád, csak kíváncsi vagy. Egy biztos. Valami arra késztet, hogy kíváncsi légy és az a valami egy érzelem. Ez már elég ahhoz, hogy reinkarnációs képeket teremts. Ez az egyetlen, amire szükséged lesz hozzá.

 

Loos Balazs kapcsolat-200

Reinkarnacios terapia allo 

 

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook