Referenciák

SiLverKart (Gokart és Rendezvénycsarnok – N-Vogue Kft.):

Üdvözlöm!

silverkartSimon László vagyok a SiLverKart Budapest tulajdonosa. Balázs arra kért, hogy írjak pár gondolatot a közös munkánkról. Nehéz feladat! Annyi mindent tudnék az együttműködésünkről írni, hogy az oldalakat ölelne fel. Az biztos, hogy ajánlóval nem akarom Önt traktálni. Talán nagyobb segítség, ha megmutatom Önnek a Hozzá vezető utamat, és közös munkánk fő állomásait:

Egy rendezvénycsarnokban dolgoztam alkalmazottként. A csarnok jól működött szerették a Vendégek. Belső változások miatt úgy alakult, hogy kibérelhettem és saját cégemmel folytattam ugyanazt a munkát. Tele voltam önbizalommal, nagy tervekkel, bizonyítási vággyal. És bár mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban (akkor én ezt hittem), egyszerűen nem ment. Egyre nagyobb lett az adósság, kisebb az önbizalom és magabiztosság. Aztán egy nap Balázs felajánlotta a segítségét. Azt mondta, hogy Ő segít nekem és foglalkozik a problémáimmal. Higgye el én ugyanúgy gondoltam ahogy Ön is most. Miért tenné? Miért foglalkozna az én bajaimmal egy vadidegen? Hol van ebben a csapda, stb… Az első negyed év ezzel ment el. Bizalmatlanul hallgattam amit tanácsol és csak nagyon óvatosan voltam hajlandó rálépni az általa javasolt útra. Most már tudom, erre a bizalmatlanságra semmi szükség nem volt. Szeretném Önnek megspórolni ezt a negyed évet. Ha úgy dönt, hogy közös munkába kezdenek, legyen nagyon nyitott. Így sokkal könnyebben fog haladni és az is gyorsan kiderül, ha estleg mégsem válik be az együttműködés.

Itt jelent meg a másik problémám, miszerint, ha nyitott leszek és mindent úgy mesélek el ahogy van, akkor biztos szembesíteni fog a hibáimmal, és dinkának fogom érezni magam! Ez sem így volt. Olyan türelemmel fogadta dolgaimat, hogy soha egy percig sem éreztem kényelmetlenül magam ezeken a beszélgetéseken. Ezen a téren a tanácsom csak annyi, hogy merjen kérdezni! Mindent, ami picit is kérdőjel Önben. Meg fog döbbenni a tapasztaltaktól. Mikor végre levetkőztem a kétségeimet és rájöttem, hogy tényleg olyan embert vezetett elém az élet, aki önzetlenül csak azért foglalkozik a dolgaimmal, mert valóban segíteni akar (tudom, hogy hihetetlen), nos ekkor tudtam kimondani az igazi álmomat. Azt, hogy mit szeretnék elérni, miért szeretnék dolgozni. A közös munka többi része már a folyamathoz tartozik. Azzal most nem untatnám. A lényeg, hogy Balázs végig mellettem volt. Ha tanáccsal kellett segíteni azt tette, ha személyesen is jelen kellett lenni, akkor ott volt, és hosszan sorolhatnám miket tett, mire végre megnyitottam Budapest mértani közepén saját rendezvényközpontomat a SiLverKart Budapestet. Ön szerint pár évvel ezelőtt mit mondtam ki hangosan, mi az igazi álmom…? 🙂

Nos, ha Ön most először van ezen az oldalon, és gyorsan bezárja az ablakot és távozik, minden jót kívánok Önnek. Ha viszont már második alkalommal jár ezen az oldalon, akkor javaslom, gondolja meg, mi hozhatta vissza ide újra? Nekem sikerült a közös munkával elérni, amit megálmodtam. Bár a munka közel sem ért véget, egy olyan állomás, amiről csak álmodni mertem, megvalósult. Végezetül fogadjon el egy tanácsot tőlem: szánjon egy kis időt legalább egy beszélgetésre Balázzsal! Megéri! Remélem én ezzel tudtam segíteni Önnek… de most jut eszembe, miért is segítenék? Hiszen én is csak egy vadidegen vagyok…

Üdvözlettel:

Simon László Cégvezető

SiLverKart Budapest www.silverkart.hu  /  gokart@silverkart.hu 

1108 Budapest Kozma u. 3. | Tel:  06-1 889 3535  | Fax: 06-1 889 3536

 

Fabian RozsaKedves Loós Balázs!

Újévi jókívánságait megkaptam, hálásan köszönöm, és viszont kívánom!
A hanganyag pedig egyszerűen fantasztikus, imádom!!! 🙂 Nagyon köszönöm!
Az új év legfantasztikusabb ajándéka! Még csak nemrégen kaptam,de már rá is szoktam. Annyira imádom hallgatni, szuper érzés!…

Fábián Rózsa

2016.01.04.

 

 

Garamvölgyi AndreaKedves Mindenki akihez ez a bejegyzés szól…  🙂

A véletlenek varázslatos játéka ismét a legmegfelelőbb pillanatban
küldte Balázs weboldalát, melyre kattintva percekkel később mar az
öngyógyító meditáció bevezető részét hallgathattam.

Mint kolléga állíthatom, hogy rendkívüli a hatás. A szöveg
összeszedett és tartalmilag tökéletesen felépített, a zenei héttér
garantálja, hogy egyre mélyebbre kerülsz saját önvalódban. A polárisan
megosztott két különböző tartalmú mondanivaló pedig segíti a
tudatalatti, teljesen veszélytelen, építő es előremutató
programozását.

Nektek ajánlom Kedves ébredő és fejlődni vágyó emberek!

Teljes biztonsággal használhatod, hiszen az életeden csak és kizárólag
te tudsz változtatni!!!!

Tisztelettel
Garamvölgyi Andrea

2015.11.03.”

 

“Szia Balázs!

Le kell írnom, amíg érzelmileg is benne vagyok a helyzetben, mi történt 1 órával ezelőtt.

Felhívott az ismerősöm, és a következő beszélgetés zajlott közöttünk:

Ő: Többször kerestelek, azért hívtalak mert van vevő.

Én: Igen ezt már mondtad, az ügyvédünk 2 hete várja a leveleteket.
Ő: Igen, igen, küldjük nem sokára. Még akartam kérdezni valamit? A Te kezed benne van ebben ami a neten terjed?
É: Mire gondolsz a képre és az alatta levő szövegre?
Ő: Igen
É: Igen, én írtam. Ott a nevem is alatta.
Ő: Akkor tegnapi nappal fel vagy jelentve a rendőrségen, mert rágalmazod a feleségemet…. és ha még egyszer a városban beszélni mersz…..
– (itt félbevágtam) –
É: Nincs miről beszélgetnünk, majd az ügyvédek megbeszélik.
– (kinyomtam a telefont) –

 

A telefon kapcsán tisztán éreztem két dolgot:

1.) amikor fenyegetett… rájöttem, basszus ez ugyanaz az érzés… az a sarokba szorítós…

2.) És abban a pillanatban, ezred másodpercek alatt egy tiszta hang: NEM!!!!

és akkor mondtam ki, hogy nincs miről beszélgetnünk tovább……

Én ilyet Balázs soha nem csináltam…. utána még nyűglődtünk volna, talán kiabálok, sírok, kérlelem, bármi… de így még soha nem reagáltam neki.

 
Köszönöm, hogy elolvastad !

R. Kriszta

2015.03.07.”

 
Szia Balázs!
Régen nem beszéltünk. A napokban arra gondoltam, hogy illene Neked visszajelzést adnom, hiszen köszönettel és hálával tartozom azért, amit kaptam tőled! Az ősszel azzal kerestelek meg, hogy szeretnék az allergiámtól megszabadulni, párkapcsolati problémáim vannak és nagyon nyugtalanít a beteg gyermekem. A hipnózis terápiát követően azt hiszem nagyon jelentősen megváltozott az életem. Az allergiám ugyan nem szűnt meg a hipnoterápiát követően azonnal, habár el kell ismerni egy-egy alkalom után nagy változások következtek be. Viszont elkezdtem a kór hátterét kutatni, kezembe vettem olyan könyveket amelyek korábban biztosan nem keltették volna fel az érdeklődésem. Kiolvastam rengeteg internetes oldalt és távoli kontinenseken élő emberekkel kezdtem levelezni. Csináltam ezt-azt, elkezdtem magam fizikai és szellemi síkon is gyógyítani. Nem akarom részletezni mikkel foglalkoztam, a lényeg az, hogy megváltozott a gondolkodásmódom és a teljes életvitelem. Ma elmondhatom, hogy a 40 évig gyulladt bőröm teljesen tünetmentes. Kicsit még a színe is megváltozott, többen megkérdezték már, hogy milyen tengerparton jártam?
A fiammal is sokat foglalkozok, és az ő állapota is nagyon jelentősen javult, habár a teljes gyógyulás nála még nem következett be. Viszont a változás oly mértékű, hogy a legszkeptikusabbak és csodával határosnak tartják! Párkapcsolatom ugyan jelenleg nincs, de a probléma nem aggaszt, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy hamarosan jön valaki az életembe. Van egy halom dolog, amit meg kell még változtatnom, de állok elébe hatalmas önbizalommal.
 
Még egyszer köszönöm Neked, hogy elindítottál ezen az úton!
 
Üdvözlettel:
 
P. János
Kecskemét”
 
“Kedves Balázs!
Régóta nem adtam hírt magamról, de most egy örömhírt szeretnék megosztani veled. Babonából nem írtam korábban.
Az a bizonyos októberi program sikeres lett, 07.07-én megszületett Luca nevű kislányunk.
Nagyon szép várandósságom volt és a szülés is kellemes élmény maradt.
Gyönyörű hajas babánkkal végre igazi családdá váltunk.
Köszönöm a segítséget,  és további sok sikert a munkádhoz.
Szeretettel:
Luca és Hajni
2013.08.18.”
“Kedves Balázs!
 
Nekem és lányomnak súlyproblémánk volt. Nem kell nagyon sokra gondolni csak kb. 10 kg feleslegre. A TV-ben volt egy angol műsor ahol az egyik szereplő minden fogyókúrás módszert kipróbált és csak a hipnózis volt hatásos neki /a műsort többször láttam/. Na fel az internetre és így találtam rád. Felvettem veled a kapcsolatot, bár az első találkozásnál mondtam, hogy lehet, hogy nem is tudsz hipnotizálni és eléggé szkeptikus is vagyok a módszerrel kapcsolatban. A lényeg az, hogy nemcsak, hogy lefogytam hanem az életem teljesen megváltozott pozitív irányban /a nőiségemet is visszakaptam/.
A lányom aki nem hallgatta rendszeresen a CD-t ő is fogyott csak nem olyan mértékben viszont azóta sokkal lelkesebben hallgatja.
A módszer azért tetszett és tetszik mert nem kell semmit bevenni és megvonni magamtól. Ugyanazt eszem mint eddig csak az agyam jelez, hogy mikor elég úgy, hogy nem eszem túl magam. Viszont karácsonykor felszedtem 1,5 kg-ot és nem volt gond leadni mert 2 napig csak almát ettem. Ilyen már máskor is volt csak most annyiban különbözött, hogy a testem kívánta /gondolom az agyam utasítására/ és ezért nem esett nehezemre. Azóta is tartom a súlyomat pedig szinte napi rendszerességgel fogyasztok édességet. Szóval Balázs köszönjük a segítséget!
 
Márti és Szandi
2013.02.16.
“Szia Balázs!
 
Pontosan 4 héttel ezelőtt jártam Nálad és a segítségedet kértem ( és kaptam ) a dohányzásról való leszokásban. Szívem szerint azonnal írtam volna, de aztán mégis megvártam ezt az időt, hogy egészen biztos legyek benne: sikerült megszabadulnom a dohányzás rabságából!!!  Nem is tudod, mennyire hálás vagyok Neked ezért! Én, aki nagyon régóta dohányoztam, könnyen, hiányérzet és feszültség nélkül le tudtam tenni a cigarettát. Dohányos korszakom 28 éve alatt rengetegszer nekifutottam, hogy leszámoljak a cigarettával, de pár nap elteltével mindig visszaestem. Amikor rátaláltam a honlapodra, rögtön tudtam, hogy ez lesz a megoldás. Amióta Nálad voltam, egyszer sem estem kísértésbe, pedig nap, mint nap dohányosok társaságában vagyok. Eddigi minden leszokási kísérletemnél sóvárogva néztem őket, amikor cigarettáztak, megfosztva éreztem magam és iszonyú hiányérzettel küszködtem. Most ilyesmit egyáltalán nem éreztem. A cigaretta sokszor eszembe jutott az első pár napban, de az, hogy rágyújtsak, egyszer sem. Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet és üzenem mindenkinek, aki meg akar szabadulni a cigitől, hogy ezzel a módszerrel biztos lehet a sikerben!
Köszönöm Neked Balázs!
 
Gy. Györgyi
 
Bp. 2012.11.06.”

“Egyetlen “kezelésen” voltam Loós Balázsnál, és csodálatos eredmények születtek. Maga a kezelés is katarktikus élmény volt, de az a változás ami beállt a mindennapi működésemben még inkább. Úgy veszem észre, hogy teljesen mindegy, hogy a külvilágban mi történik, én akkor is jól érzem magam, ha látszólag katasztrófális a helyzet, ez a nyugalom és jó érzés kisugárzik a környezetemre és sikert sikerre halmozok. Képes vagyok tökéletesen irányítani az életem és bármi adódik gyorsan és határozottan reagálok.

Szeretném mindenkinek ajánlani, akiben van egy cseppnyi kíváncsiság és szeretne alapvető dolgokat megváltoztatni a cselekvési mintáiban, hogy boldogabb teljesebb életet élhessen.

Végül és nem utolsó sorban szeretném megköszönni Loós Balázsnak, amit értem tett. Köszönöm!

Kónya Balázs, Münchenből

2012.10.13″

“Kedves Balázs!

Nagyon jó volt az önhipnózis hanganyag, köszönöm szépen! 
Most jelenleg 4. hete nem dohányzok. Most volt egy kis mély pont és nagyon segített rajta átbillenni ez a meditáció. Köszönöm még egyszer. Ha 2 hónapot elérem dohányfüstmentesen, akkor írni fogok. 🙂
 
Ha lenne ilyen önhipnózisa munkabeli sikeresség, memória javítás, önbizalom növelés, stb. kategóriákban akkor szívesen fogadnám. Úgy érzem jót tenne az ilyen támogatás a munkámnak. 
 
Köszönettel és hálával,
 
D. Gábor
2012.10.11.” 

“Kedves Balázs!

 
Szeretném megosztani Veled a javulási lépcsőmet.
Ma randiztam egy sráccal. (nincsen vegytiszta helyzetben)
Viszont érti, amit mondok, érzi, vissza is jelzi. Hejjjj, a lépcsőn előre léptem. Jelenleg nem tűnik bántalmazó, érzelmileg alul iskolázott sokdiplomásnak. Persze dolgozik is magán segítséggel. Tud kommunikálni arról, amiben van, és amit érez. Valamit átállítottunk, és időben (mi). Ha nem is ebből lesz kapcsolat az sem gáz, mert van élő bizonyíték, hogy valaki nem bántani akar, kíváncsi rám, figyel, és lát, (és utolsó találkozásunk témája), nem az el nem ismerésemre hajt, ellenkezőleg. Felnőtt módon beszélgettünk. Én nem használtam a magamat ledegradáló játékaimat – nem is kellett mert elég erős, bírja az erőmet – eléggé önmagam voltam, és kedvelte. Dupla tét, dupla nyereség.
Köszönöm Balázs! Valami átfordult.
Üdv,
Mariann
2012.06.01.”

“Kedves Balázs!

 

Fejben már többször is megírtam a levelet, még kisfiam születése előtt is, most végre sikerült mindezt gépen megtennem.

Segítségednek köszönhetően a várandósságom utolsó heteiben már nyugodtam vártam kisfiam születésének napját. A terhesség többi részére ez nem volt jellemző; az első hetektől kezdve folyamatosan jelentkezett valamilyen probléma, szerencsére nem a kis pocaklakóval, hanem velem kapcsolatban. Többek között a középső hónapok görcsös fájdalmai ahhoz vezettek, hogy már a jelentkező legkisebb fájdalom is pánikba ejtett, ami azt eredményezte, hogy a jelentéktelen fájdalom is kezdett elhatalmasodni rajtam. A terápia után egészen megváltozott a világ számomra. Már nem csak a fájdalomtól való félelemtől szabadultam meg, de a kisfiam világrajövetelére sem úgy gondoltam már, mint az “én szülésemre”, hanem az “ő megszületésére”. Készülődve a nap eljövetelére csak az élt bennem, hogy szüksége van rám, amikor megszületik, és mindent megteszek, hogy ez számára a legjobb legyen.

Nagyon köszönöm a segítséget!

 

Minden jót!

Annamari

2012.04.12.” 

“Kedves Balázs!
Csak szeretném megköszönni a mai rám fordított időd, ugyanis nem volt hiába.
Nagyon furcsa dolog történt velem már hazaúton: érzelmileg egyáltalán nem akartam azonnal a kapuban rágyújtani (nálam minden változást eddig cigarettázás kísért: leszállok a buszról, kimegyek a kapun etc.).  Megszokásból még rágyújtottam volna (szóval, mert így szoktam) de nem hiányzott. Gyümölcsöt és vizet akartam fogyasztani.
Mondtad, hogy elkezdte magát rögtön tisztítani a test. Érdekes: a körútra érve, majd a Rákóczi úton sétálva egész egyszerűen nem tudtam közlekedni, csak úgy, ha a számon zsebkendő volt, annyira érzékeny lettem még a más eredetű füstre (szmogra, toxikus anyagra) is.
Kaszásdülő – ahova utána mentem, a viszonylag zöldövezeti területekhez sorolható, ott a parkolóban tőlem sok-sok méterre beindítottak egy autót… csípte a torkomat a  füst!
Esküszöm, hogy idáig normálisan közlekedtem! Ezek a dolgok nem zavartak!
Aztán hazaértem barátaimhoz, ahol most egy hónapig lakom… itt mindenki nagy bagós. Rettentően zavar a füst. Csak néztek, nem hitték el, hogy mi van (tegnap éjjel ebben az órában egymás után szívtam a cigiket).
Érzem, hogy lesznek nehéz pillanatok, de nem érzem azt a klasszikus elvonási tünetet. Inkább a tevékenységek szintjén érzem, hogy valami mást kell csinálni, mint eddig. A dohányosnak minden perce be van táblázva 🙂 most ezeket az üresjáratokat kell megtölteni élettel.
Holnap átköltözöm nagyihoz… ő sem dohányzik.
Kimosom a ruhatáram, és meditálok.
Neked minden jót és remélem, még majd megyek, más problémák okán, majd ha a kisbabával lehet már utazni, vagy valami.
Üdvözlettel:
Cs. Orsolya
2012. 02. 01.” 

“Szia Balázs,
Mikor olvastam a honlapodat, arra gondoltam (bár sosem foglalkoztatott a hipnózis és fogalmam sem volt, hogy egyáltalán alkalmas vagyok-e rá) hogy pont ez az, amire nekem szükségem van. Az elhatározás már egy ideje megvolt bennem, mégsem szoktam le a dohányzásról, úgyhogy arra gondoltam, belevágok és csak bíztam benne, hogy így végre meg tudok szabadulni a függőségemtől.
Sikerült is!
Energiával feltöltve jöttem el Tőled és azóta is nagyon pozitív élményként élem meg, hogy immáron lassan 3 hónapja nem dohányzó vagyok.
Egy percig nem szenvedtem és nem vágyódtam a cigi után és ez az, amit a hipnózisnak köszönhetek. Nemhogy nem jelentett nehézséget leszokni a dohányzásról, még külön örömet is jelentett, főleg hogy nem kellett változtatnom a szokásaimon (reggeli kávé, barátokkal való összejövetelek, amiknek fontos része volt a cigaretta )mivel nem éreztem késztetést, hogy rágyújtsak, még akkor sem, ha körülöttem mindenki dohányzott.
Azon ritka alkalmak egyike volt ez számomra, amikor azt kaptam, amire számítottam, úhogy ezúton is köszönöm!
Niki
2011. 11.25.” 

“Szia,

Nem akarom elkiabálni, de valamit eléggé sikeresen “átprogramoztál” bennem a nasi pia téren: 
tegnap este előkerült ugyan a bake-rolls, de nem azonnal, és nem bezabáltam az egészet egyszerre, ahogy szoktam, hanem részletekben.  Már ez is eltér attól, amit eddig megszoktam (eddig felnyit, és 5 perc alatt betol 🙂 ). 
Viszont, ami még érdekesebb volt, hogy az eddigi automatizmus (egy ilyen mellé azonnal sör) nem történt meg, mert vizet ittam mellé! Ez is már eltér a szokásostól. 
És most a jön a legérdekesebb, azért előkerült egy sör, de ahogy belekortyoltam egyet kettőt, egyszerűen azt éreztem, hogy ezt most nem kívánom!! Na ez az, ami igazán megdöbbentett, hogy le tudtam tenni!
Így kb. felét elkortyoltam, és a többi megmaradt. szóval pontosan az játszódott le, mint amit lejátszottam hipnózisban előre (kivesz, beleiszok, majd nem kell, és félredob). 
Kíváncsi leszek a ma estére! :)))

Üdv:
Tamás

2011.03.10.”

 

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook