Leszokás dohányzásról hipnózissal

Leszokas a dohanyzasrol copy

 

Dohányzás, és függés 

A dohányzásról való leszokás csak annak jelent gondot, aki megpróbálja, de nem sikerül neki. Gondolom közhelyesnek tűnhet ez a kijelentés, pedig egyáltalán nem az. Pont a lényegét ragadja meg a problémának. Azt, hogy valamit szeretnél, de nem sikerül, hiába döntesz róla. Eldöntöd, hogy leteszed, aztán nem sikerül. Vagyis mást teszel, mint ahogyan döntesz. Kénytelen vagy. Ez nyilván nagyon zavaró lehet a számodra. Tulajdonképpen ez az egyetlen dolog, ami közéd, és a célod közé áll.

A Hipnózis Centrumban ezért a cél nem az, hogy a dohányzók táborából átülj a nem dohányzók táborába, hiszen ez a két kategória semmiben nem különbözik egymástól. Az egyik (a dohányzó) nem tudja megtenni, hogy csak akkor gyújtson rá, amikor szeretne, a másik (a nem dohányzó) pedig nem teheti meg – következmények nélkül -, hogy rágyújtson akkor, amikor pedig jól esne neki.

A kérdés, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni? Abba amelyik szabadon döntheti el, hogy mikor dohányozzon, vagy abba amelyik nem? Mert az előbb említett esetek mindegyike abba a csoportba tartozik, amelyik nem dönthet szabadon.

 

Leszokás a dohányzásról a Hipnózis Centrumban

A Hipnózis Centrumban a cél az, hogy átülhess a dohányzással kapcsolatban szabadon döntők táborába. Ehhez pedig az kell, hogy egy téves beidegződést, egy tévesen működő belső programot megváltoztassunk. Ez a program az, amelyik alapján eldöntöd, hogy mikor gyújts rá, és mikor ne. Ha nem tudsz “leszokni”, akkor nem tudsz szabadon dönteni, vagyis a döntéshozó programod lett tévesen kialakítva. Ez az, amelyiket AnaLog Terápia segítségével megváltoztathatsz. Az eredménye az lesz, hogy amikor jól esik, akkor rágyújtasz, és amikor nem esik jól, akkor pedig nem.

Kapcsolatfelvétel, és időpont egyeztetés. 

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook