Derékfájás, lumbágó

Derekfajas-Hipnozis Centrum

A tünetekben az a közös, hogy változásra kényszerítenek. Olyanra, amelyet magadtól vonakodnál megtenni, a tünet azonban rákényszerít. Nincs választásod, kénytelen vagy úgy viselkedni, ahogy azt korábban egyébként nem tetted volna.

A lumbágós derékfájás egyértelműen a fizikai terhelés csökkentésére kényszerít. Ha előtte emelhettél is különböző súlyokat, akkor utána már biztosan alaposan megfontolod, hogy teszed-e és ha igen, akkor hogyan? Nagy kockázatot vállalsz, mert bármikor kiújulhat. Mégis, lehetnek olyan helyzetek, amikor nincs választási lehetőséged, illetve eszedbe sem jut veszteg maradni.

Rajtad múlik, hogy egy cementes zsákot felemelsz-e, de mi a helyzet akkor, ha mondjuk idős édesanyád rosszul lesz és elájul? Biztosan nem várod meg, amíg a szomszéd átjön, vagy a mentős a helyszínre érkezik. Valószínűleg gondolkodás nélkül felemeled a földről.

Mit tehetsz akkor, ha ennek következménye lumbágós derékfájás lesz? A legbölcsebb ilyenkor orvoshoz fordulni, hogy pontos diagnózist adjon és segítsen rajtad. Amellett, hogy ezt megteszed, talán érdemes elgondolkodnod azon is, hogy hogyan lehet az, hogy az egyik ember büntetlenül emelgethet hatalmas súlyokat nap, mint nap, amíg a másik tüsszent egyet és már az is elég a fájdalom kialakulásához? Ennyire igazságtalan lenne az élet? Aligha.

Sokkal valószínűbb, hogy kettejük között valami szemmel láthatatlan különbség van. Olyan, ami az egyiket sebezhetővé teszi, de a másikat nem. Az egyik tud valamit, amit a másik pedig annyira nem, hogy neki tünet kell, hogy felhívja a figyelmét a hiányosságára. Túl sok terhet vállal. Természetesen nem azzal, hogy ájult édesanyját felemeli a földről, de attól még ez kiváló alkalom a figyelem felkeltésére. Biztosan fájna neki, ha nem tehetné. Még jobban, mint a dereka.

Ez a fájdalom már lelki és nem fizikai természetű.

Hipnózis segítségével kideríthetjük és megoldhatjuk ezt a lelki természetű fájdalmat, aminek az a következménye lesz, hogy a fizikai fájdalom is elmúlik vele együtt.

 

Részletes információk és időpont egyeztetés.

A találkozó célja kifejezetten a tünet, mint viselkedésminta lelki, tehát érzelmi okainak feldolgozása. Nem helyettesíti, hanem kiegészíti az orvosi kezelést, vagy beavatkozást.

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook