AnaLog Terápia

A Hipnózis Centrumban alkalmazott egyedi módszer neve AnaLog Terápia.
 
Az AnaLog Terápia egy új módszer. Működése két alappilléren nyugszik.

Az egyik az, hogy az életedet a döntéseiden keresztül te irányítod, ezért az abban megjelenő problémákat is a döntéseid által meghatározott viselkedésednek köszönheted.

A másik pedig az, hogy bármely élethelyzetet, tünetet, problémát jellemez az az érzelem, amelyet az kivált benned.

 
Mivel döntened a változtatáshoz kell akkor, amikor rossz, problémás helyzet alakul ki az életedben, ezért a teljes folyamat tulajdonképpen így néz ki:
 
probléma – érzelem – döntés – viselkedés – probléma.
 
Ez egy önmagába záródó, a kiindulási problémához visszatérő, és azt reprodukáló ciklust jelent, amivel mindössze annyit érsz el, hogy mindig ugyanazzal az érzelemmel találod magad szembe az életed során, miközben maga a probléma egyre bonyolultabbá válik.
 
Ez az önmagába visszatérő ciklikus körforgás addig tart, amíg a folyamatosan visszatérő és egyre erősödő érzelmek miatt elég érzékeny (empatikus=EQ), illetve a helyes döntést kereső gondolkodás miatt elég okos (logikus=IQ) nem leszel ahhoz, hogy a folyamat leálljon. Ekkor megrekedsz, és megállsz, mert a régi problémádra már nincs több új(nak látszó) megoldásod. Te megállsz, de az élet megy tovább, ami azt az érzést kelti benned, mintha elmenne melletted. Tehetetlen, türelmetlen, ingerlékeny, és feszült leszel. Megértél arra, hogy feldolgozd az érzelmeket, és kitörj a körforgásból.
 
Ez a következő módon válik lehetővé:
 
Mivel a ciklikus ismétlődések alatt hozott hibás döntések nem véletlenszerűen születnek, hanem egymásra épülve érzelmi láncolatot alkotnak, ezért az érzelem segítségével a ciklusok, és velük a hibás döntések visszabonthatók, és kijavíthatók. Az AnaLog Terápia során e javításnak köszönhetően átprogramozod önmagadat, ezért változik a viselkedésed, és változol te magad. A problémád e változás következtében pedig megszűnik.
 
Az AnaLog Terápia során nem alkalmazunk szuggesztiókat.
 

Az AnaLog Terápia módszerével kapcsolatosan részletesen a www.analogterapia.hu honlapon tájékozódhatsz.

További információkért nézd meg a filmet.

 

AnaLog-elme-I-Reinkarncio-jobb-banner

AnaLog Terápia – Facebook